Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716657431 
0

Op maat gemaakte geweven naamlabels met uw logo

 • Met uw logo
 • Goedkope
 • Snelle levering
Geleverd bij jou: 31 mei-6 juni
Leverprijs: € 4. Gratis verzending vanaf € 18

Op maat gemaakte geweven labels met logo

Geweven naamlintjes met logo's zijn perfect voor mensen die hun eigen logo op hun creaties willen zetten. Of je nu naait, breit of haakt als hobby, of je creaties verkoopt. Geweven naamlintjes met logo's zijn al verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

Ontwerp hier op deze site uw geweven naamlabels met logo's. Kies uit veel verschillende sjablonen. Met de sjablonen kiest u hoe uw geweven naamlabel wordt gevouwen en hoe logo en / of tekst op de band wordt geplaatst. Bij sommige sjablonen kunt u wassymbolen kiezen, zodat u gemakkelijk kunt zien of, en hoe de kleding gewassen kan worden.

We bieden veel mooie tekst- en achtergrondkleuren waaruit u kunt kiezen. Kies kleuren met een hoog contrast als u wilt dat tekst en logo zeer prominent aanwezig zijn. Als u geen logo heeft, kunt u een ander sjabloon kiezen en uw eigen tekst schrijven of onze geweven naamlintjes .

Geweven naamlintjes met logo's zijn gemaakt van zacht polyester. STANDARD 100 by OEKO-TEX®.
Type kiezen:
Type kiezen:
Aantal kiezen:
Uw tekst schrijven:
Lettertype kiezen:
Achtergrondkleur kiezen:
Figuren kiezen:
Prijs (incl. BTW) €

Geweven naam met logo
Geweven naamlabels met logo's zijn de finishing touch voor uw creaties. Je krijgt een prachtig resultaat, of je nu je labels op een handgebreide trui, een broek of iets heel anders kleeft. Heeft u geweven labels nodig met meerdere details, in een bepaalde Pantone kleur? Wilt u de mogelijkheid hebben om het label in grotere mate aan te passen? Kijk dan eens bij onze Geweven labels.

Wanneer u geweven naamlabels met logo's in uw creaties aanbrengt, merkt u tegelijkertijd uzelf. Het maakt het voor uw klanten gemakkelijker om u weer te vinden. Geweven namen met logo's zijn ook een smaakvolle manier om naamplaatjes in de kleding van uw kinderen te plaatsen, zodat achtergelaten kleding weer de weg naar huis vindt.

Niet waar u naar op zoek was? Bekijk ons assortiment labels.

Wanneer u op maat gemaakte geweven naamlabels op uw creaties gebruikt, zullen potentiële klanten deze zien. Op deze manier genereert uw op maat gemaakte geweven naamlabel nieuwe klanten - opnieuw een snelle manier om uw geld terug te verdienen.

Klik hier, om inspiratie op te doen voor design, afbeeldingen en kleuren. Dit zijn combinaties die anderen hebben gekozen. Creëer uw eigen individuele geweven naamlabel.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert.nr. 1003008 centexbel.
 

Product informatie

 • Het logo is gecentreerd geleverd in tapes, die voor gebruik moeten worden afgeknipt
 • Op maat geweven naamlabels zijn gemaakt van 100% zacht polyester.
 • Getest en bestand tegen een wasbeurt van 90º, ook met opstrijkbare achterkant.
 • De breedte van de tape is 15, 25 of 40 mm en de lengte is afhankelijk van het ontwerp dat u kiest. Voor goud of zilver gebruiken we Lurex garen, wat de tape stijver maakt. Wij leveren altijd circa 10% meer geweven naamlabels bij keuze voor goud of zilver, omdat er een paar geweven naamlabels met fouten in het weefpatroon zullen zijn. U bent er dus zeker van dat u het aantal geweven naamlabels ontvangt waarvoor u betaald heeft, en misschien zelfs een paar extra.
 • Aan elke zijde van het logo weven we 15 mm extra om te vouwen.
 • Ze zin vlekvrij.
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerd, een garantie dat de geweven naamlabels geen schadelijke stoffen bevatten.
 • We produceren ook geweven naamlabels met opstrijkbare achterkant. Maar als u liever instrijkt, raden we zeker onze instrijklabels aan, die ongelooflijk duurzaam en gebruiksvriendelijk zijn.
 • Ongeveer 80% van de garens zijn van gerecycled polyester


 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 226 reviews

5/5 1