PRIJSGARANTIE
Onze prijsgarantie zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs vindt bij ikastetiket.nl
Als u toch - tegen de verwachting in - een lagere prijs vindt bij een concurrent, zullen wij deze prijs onmiddellijk matchen.
En om u te bedanken voor u hulp, zullen we u belonen met een extra 10% korting op uw bestelling.
Het moet hier gaan over vergelijkbare producten incl. alle bijkomende kosten zoals vracht, toeslagen etc.

LEVERINGSGARANTIE
Wij verzenden op tijd - anders krijgt u uw product gratis.
Oorzaak en gevolg:
Ervaart u dat uw bestelling niet op tijd is verstuurd, zullen wij u uw drukwerk kosteloos aanbieden, tot de waarde van €200,-.
Wees u ervan bewust dat de garantie alleen geld voor wanneer wij de bestelling laat versturen. Helaas kunnen wij u geen garanties bieden als het aan de transportbedrijven liggen  zoals GLS, Post Danmark, Danske Fragtmænd etc.
Heeft u een klacht over het product zelf, terwijl het product optijd is geleverd, wordt het product niet gedekt door de leveringsgarantie, maar we behandelen het onder de kwalieteitsgarantie en helpen u zo snel mogelijk met het vinden van een oplossing.

 

Volledige bestelling
Houd er ook rekening mee dat alle productietijden zijn berekend onder het voorbehoud dat de bestelling volledig is, inclusief alle relevante informatie en een drukklaar, correct PDF-bestand. Bestelt u online, hebben wij automatisch alle relevante informatie.

KWALITEITSGARANTIE
Ikast Etiket A/S staat garant voor kwaliteit.
Bent u niet tevreden met het product dat u heeft ontvangen, mag u het terug sturen. Als wij denken dat we het beter kunnen doen produceren wij uw bestelling nog een keer, zonder extra kosten.
Uw ontevredenheid mag niet het gevolg zijn van spelfouten, of problemen met uw PDF-bestand. Als we u geen beter product kunnen aanbieden, zijn we erin geïnteresseerd om samen met u een eerlijke oplossing te vinden voor het probleem.