Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721633130 
0

Duurzame stickers

Geleverd bij jou: 25-30 juli
Leverprijs: € 4. Gratis verzending vanaf € 18
Hier kun je je duurzame stickers ontwerpen zoals je wilt dat ze eruitzien.Kies de grootte, het aantal, de vorm en upload je eigen ontwerp of kies een van de onze. Voeg afbeeldingen, logo's en tekst toe en verplaats ze totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Bekijk hier in de video hoe je de ontwerptool gebruikt.
Breedte in mm.
Hoogte in mm
Aantal


Vorm

Achtergrond

Text

Upload afbeelding

Lagen & achtergrond

Wat zijn duurzame stickers?

Met onze duurzame stickers willen we je een hoogwaardig product bieden waarbij zowel de materiaalkeuze als de drukmethode zijn overwogen om middelen te besparen en inkt te gebruiken die niet schadelijk is voor zowel medewerkers als het milieu.
We drukken onze duurzame stickers met HP Latexprint. Latexprint is geschikt voor labels die geen chemische stoffen hoeven te weerstaan, dus in de meeste gevallen kun je onze duurzame stickers gerust gebruiken als een geschikt alternatief voor onze vinylstickers.

Latexprint is krasbestendig en vereist geen laminering. Bovendien is Latexprint geurloos en vrij van zware metalen.

Duurzame stickers zonder PVC

Wanneer je duurzame stickers koopt, zijn de stickers zonder PVC. In plaats daarvan gebruiken we een hoogwaardig PVC-vrij substraat. Daarom kun je je duurzame stickers zonder problemen zowel binnen als buiten in de meeste gevallen gebruiken.

Duurzame stickers zijn niet bestand tegen chemicaliën

Het nadeel van duurzame stickers is dat ze niet bestand zijn tegen contact met chemicaliën. Dus als je stickers nodig hebt in een werkplaats, toilet of andere plaatsen waar vaak chemicaliën aanwezig zijn, raden we nog steeds aan om onze zeer duurzame vinylstickers te gebruiken.Kies onze duurzame stickers als alternatief voor onze vinylstickers wanneer je geen stickers nodig hebt die bestand zijn tegen chemicaliën en niet jarenlang buiten hoeven te blijven zitten.
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 228 reviews

5/5 1
Wij zijn de hele zomer open!