Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713577504 
0

Instrijklabels met eigen logo

 • Instrijk naamlabels met eigen logo
 • Optioneel formaat
 • Upload uw logo online
Geleverd bij jou: 24-29 april
Leverprijs: € 4. Gratis verzending vanaf € 18

Zet uw logo op textielwaren

Als u logo's op uw werkkleding, cadeaus of andere zaken nodig heeft, zijn onze instrijklabels met logo een goedkope, snelle en duurzame oplossing die u gemakkelijk kunt opstrijken met een gewoon strijkijzer.

Het is gemakkelijk om uw logo online te uploaden - u kunt onze geavanceerde ontwerper gebruiken voor opstrijkbare naamlabels.

Wanneer u instrijklabels bestelt met uw logo, kunt u eenvoudig werkkleding markeren, zodat uw logo zichtbaar is voor uw klanten. Als u ervoor kiest om uw naam onder uw logo te plaatsen, kunt u uw instrijklabel met logo nog meer personaliseren voor elke medewerker.

Voor het labelen van kinderkleding raden wij u onze reguliere Instrijk naamlabels aan, die met veel verschillende achtergronden en figuren ontworpen kunnen worden.
Uw tekst schrijven:
Type kiezen:
Formaat max. 100x100mm:
x mm

Type:

Aantal kiezen:

Aantal kiezen:

Formaat: 30 x 10 mm
Tekstkleur kiezen:
Prijs (incl. BTW) € Prijs (incl. BTW) €

Zie hoe je de labels opstrijkt in deze video.

Zo ontwerpt u uw instrijklabels met eigen logo
Instrijklabels met eigen logo zijn geweldig als u uw bedrijfslogo op kleding en ander textiel wilt zetten. Om een instrijklabel met logo te maken, moet u uw bedrijfslogo vinden en opslaan op uw computer, zodat u het kunt uploaden naar deze website.

De gemakkelijkste oplossing: Upload uw logo onder cijfers of achtergrond. Bekijk eerst een preview van uw instrijklabel met eigen logo voordat u het bestelt. Als u meer opties wilt voor het ontwerpen van uw instrijklabel, moet u hierboven "Iron-on name labels op maat met uw eigen ontwerp" selecteren. Upload uw logo onder "afbeeldingen". Hier kunt u het logo verplaatsen en kiezen voor kiss-cut opstrijkbare naamlabels. U kunt ook de exacte achtergrondkleur kiezen die u wenst. Het enige wat u hoeft te doen is de hex-code invoeren of de kleur selecteren. Een kiss-cut instrijklabel met uw eigen logo betekent dat we het instrijklabel heel dicht bij de vorm van uw logo knippen. Dus als uw logo een ster is, zal het instrijklabel met logo de vorm van een ster hebben.

U bepaalt natuurlijk zelf de grootte van uw instrijklabel met eigen logo. Als u de etiketten in verschillende maten nodig hebt, voegt u ze gewoon toe aan uw mandje. Ga dan terug naar de pagina en bestel een andere maat. Wanneer u al uw maten, en het aantal dat u nodig heeft hebt, kunt u uw bestelling betalen. Als u later nog meer instrijklabels met eigen logo moet bestellen, kunt u ze hier opnieuw bestellen met Ikast Etiket, zodat ze precies dezelfde zijn als diegene die u de eerste keer hebt besteld.

Halloween kostuums, grappige tekeningen en nog veel meer.
Ook al noemen we dit product "Iron-on labels met eigen logo", het hoeft natuurlijk geen logo te zijn dat u uploadt. Instrijklabels met logo kunnen in een aantal verschillende situaties worden gebruikt. Als u een goed idee heeft, probeer het gewoon.

Upload een tekening en maak een persoonlijk instrijklabel: in plaats van een logo kan u ook uw eigen tekening uploaden. Of het nu een tekening is die uw kinderen hebben gemaakt of een professionele illustratie. We hebben een aantal geweldige creaties gezien, waarbij de kindertekeningen achteraf op een trui zijn gezet. Dan heeft het kind zijn eigen illustratie op de trui. Dat is zo cool! Zorg ervoor dat de tekening in felle kleuren wordt uitgevoerd en duidelijk wordt gescand.

Maak leuke instrijklabels voor het feest: Naar een vrijgezellenfeest, een bruiloft, een groot verjaardagsfeest? Maak een grappige illustratie of tekst om op t-shirts te strijken. Het kan bijvoorbeeld de tekst "help, ik ga trouwen" zijn, of een andere humoristische en persoonlijke tekst over de persoon die gevierd wordt. U kunt ook een foto uploaden en een instrijklabel maken met een foto in plaats van een logo. Als u geen foto of illustratie heeft, kunt u uw instrijklabel ook direct op de website ontwerpen met een eigen logo. U heeft veel keuze uit lettertypes, kleuren, symbolen, afbeeldingen en mooie patronen.

"Iron-on label met eigen logo" kan ook gebruikt worden voor Halloween kostuums. Zie bijvoorbeeld het mooie logo dat op een T-shirt is gezet, voor "Atom Albert" [zelfgemaakte Superhero naam]. Het instrijklabel is in verschillende maten besteld, zodat het op hoofdband, T-shirt en cape kan worden gepast.

Instrijklabels met logo is een eenvoudige en duurzame oplossingLabel werkkleding om uw logo zichtbaar te maken.

De prijs van de instrijklabels met logo is zeer laag en de instrijklabels betalen zich snel terug als er kleding wordt teruggegeven die anders verloren zou zijn gegaan.

Het is ook mogelijk om onder elk logo een naam te plaatsen, waardoor de kleding meer gepersonaliseerd wordt en de klanten de naam van de medewerker kunnen zien.
 

Product informatie

 • De instrijklabels met logo zijn gemakkelijk op te strijken en zijn geschikt voor het wassen op 60 graden en voor het drogen in de droger.
 • Onze instrijklabels met logo kunnen worden uitgevoerd in de kleuren, achtergronden en figuren die u kiest in de online designer.
 • Hoe meer karakters, hoe kleiner de tekst. Wij produceren precies zoals u op de website bevestigt.
 • Instrijklabels met logo zijn geschikt voor het markeren van alle soorten kleding, bijvoorbeeld t-shirts, jassen, hoeden, handschoenen, truien, broeken, enz.
 • Gebruiksvriendelijke, zachte kwaliteit die zacht is voor de huid.
 • Onze instrijklabels met uw logo bevatten geen ftalaten en PVC.
 • Getest en in overeenstemming met de veiligheidsnorm voor speelgoed EN 71-3.
 • Instructies inbegrepen.
 • Onze instrijklabels met eigen logo komen niet makkelijk los.
 • Houd er rekening mee dat de opdruk kan afslijten als het instrijklabel in direct contact staat met olieachtige crèmes, zoals zonnebrandcrème.
 • Als u een nieuw logo krijgt, kunt u de strijklabels neutraliseren door er een nieuw (ondersteboven) op te strijken of ze af te stomen. Het is niet makkelijk om ze af te stomen omdat onze instrijklabels bedoeld zijn om lang mee te gaan. Ze moeten van de kleding worden verwijderd net na het stomen, wanneer ze nog warm zijn.


 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 225 reviews

5/5 1