Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716658369 
0

ID polsbandjes

ID polsbandjes zijn ideaal voor kinderen en anderen die dringend hulp nodig hebben wanneer ze verdwaald of ziek zijn zoals diabetes of epilepsie. Een ID polsbandje bevat meestal het telefoonnummer of een contactpersoon, informatie over ziektes of andere aandoeningen 

Bij kinderen zijn de ID polsbandjes voornamelijk populair wanneer de familie op reis, naar het winkelcentrum of naar pretparken, enz. gaat. Met onze SOS Kinderarmband kunt u zelf informatie schrijven en de polsbandjes kunnen altijd opnieuw worden gebruikt. Persoonlijke ID-polsbandjes voor kinderen zijn bedrukte of geweven polsbandjes die u comfortabel kunt dragen voor meerdere dagen. Als u een goedkope oplossing nodig heeft, bijv. voor verjaardagsfeestjes van kinderen, kies dan voor identificatiepolsbandjes.

Zie de sectie hieronder

 •      Voor veiligheid
 •      Waterbestendig
 •      Goedkoop en herbruikbaar
 
Prijs: Vanaf € 4,13
 •      Mooie afwerking
 •      Hulpmiddel bij verkoop
 •      Professionele verkoopdisplay
 
Prijs: Vanaf € 65,00
 •      Naar eigen ontwerp
 •      Herbruikbare armbandjes
 •      Voor de veiligheid van kinderen
 
Prijs: Vanaf € 499,00
 •      Waterdicht
 •      Praktisch en slim
 •      Geeft een veilig gevoel
 
Prijs: Vanaf € 6,70
 •      Herbruikbaar
 •      Elastisch materiaal
 •      Makkelijk regelbaar voor iedereen
 
Prijs: Vanaf € 2,95
 •      Uit voorzorg.
 •      Uitstekende kwaliteit.
 •      Gaat de hele vakantie mee.
 
Prijs: Vanaf € 23,75

Welke ID polsbandjes moet ik kiezen?

De ID polsbandjes zijn een goedkope en slimme oplossing voor uw kind wanneer u op reis of daguitstappen gaat. Het soort ID polsbandjes dat u kiest, hangt af van de behoeften van uw familie.

Hieronder kunt u lezen welke verschillende soorten ID polsbandjes ook kunnen worden gebruikt door adolescenten en volwassenen met speciale behoeften.

U kunt ook gepersonaliseerde infobandjes kopen voor uw klimpark, pretpark, themapark, dierentuin, enz. met uw eigen logo. Meer informatie over gepersonaliseerde infobandjes.

Infobandjes

SOS Kinderarmband zijn herbruikbare ID polsbandjes. De infobandjes hebben een gepatenteerde veiligheidssluiting die ervoor zorgt dat uw kinderen zelf de polsbandjes niet kunnen openen of sluiten. U schrijft zelf uw naam en telefoonnummer op het polsbandje - gebruik een balpen of pen. Infobandjes zijn het best geschikt voor daguitstappen of korte vakanties. We hebben altijd dit type polsbandje in voorraad, hierdoor kunnen we ze op dezelfde dag verzenden, als u bestelt voor 14:00 uur op weekdagen. Vind hier de geweldige ontwerpen. Het prachtige Disney-ontwerp met prinsessen, Frozen, Cars of Aladdin.

ID polsbandjes voor kinderen

ID polsbandjes met bedrukte naam is een luxueuze oplossing voor kinderen om elke dag te dragen terwijl u op vakantie bent. De tekst wordt direct gedrukt op het polsbandje en vervaagt niet in het zwembad, en het polsbandje droogt snel wanneer u uit het water stapt. De polsbandjes blijven om de pols en moeten worden losgesneden wanneer de vakantie voorbij is. U ontwerpt uw eigen polsbandjes. Het polsbandje kan niet worden hergebruikt, maar kan voor meerdere weken om de pols blijven. De levertermijn is 11-15 dagen. U dient dus op tijd te bestellen als dit de oplossing is die u wilt.

Persoonlijke ID polsbandjes voor kinderen

Persoonlijke ID polsbandjes voor kinderen zijn geweven polsbandjes. Het polsbandje is gemaakt uit zacht Eco-Tex gecertificeerd geweven polyester. Dit soort polsbandje kan voor meerdere maanden om de pols blijven. De levertermijn voor dit soort ID polsbandjes is 5-10 werkdagen. U kunt kiezen tussen diverse kleurencombinaties en lettertypen. U kiezen voor een gemengd pakket met polsbandjes in diverse kleuren.

IDTyvek-polsbandjes

ID Tyvek-polsbandjes zijn de goedkoopste en slimste oplossing voor polsbandjes voor vele kinderen, bijv. kinderopvang of verjaardagsfeest. Het polsbandje is gemaakt uit hetzelfde slijtvaste materiaal als dat van Tyvek-polsbandjes. Dit soort ID polsbandjes kunnen niet worden hergebruikt, maar het kan eenvoudig voor meerdere dagen om de pols blijven (tot zelfs een week). Wanneer u het polsbandje ontvangt, schrijft u zelf uw naam, telefoonnummer, enz. op het polsbandje. Als u op werkdagen voor 14:00 uur bestelt, verzenden we nog dezelfde dag. Tyvek-polsbandjes worden geleverd in verpakkingen van 5 of 10 stuks. U kunt neutrale witte polsbandjes en polsbandjes in diverse kleuren kopen. 

Aangepaste infobandjes

Aangepaste SOS kinderarmbanden zijn voor bedrijven en organisaties die ervoor willen zorgen dat families zich veilig voelen in pretparken, themaparken, klimparken, dierentuinen, enz. U kunt infobandjes kopen met uw logo en in uw eigen ontwerp. Gebruik ze als weggevertjes of verkoop ze.

Elastische polsbandjes voor GPS en hulp

Hebt u een polsbandje nodig om de GPS of noodknop voor mindervaliden en bejaarden om de pols te houden? Dan is dit elastisch polsbandje voor GPS de perfecte oplossing.

 

Trustpilot
TrustScore 4.6 | 226 reviews