Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721632356 
0

Duurzame RFID-schuifknop

 • Duurzame oplossing
 • Veilige toegangscontrole
 • RFID-schuifregelaars in PET of hout.
Geleverd bij jou: 1-22 augustus
Krijg een prijs

Kies uw schuifknop in PET of hout

Wilt u elektronische toegangscontrole hebben en tegelijkertijd milieuvriendelijk zijn? Kies dan voor RFID of NFC-schuifknoppen in PET of hout.

Hout is een duurzame oplossing die origineel is en er tegelijkertijd goed uitziet en uw bedrijf ondersteunt bij het duurzaam zijn. Natuurlijk kunnen we ook de duurzame polsbandjes leveren.

Wij kunnen ook kaarten in "creditcardformaat" in hout of PET aanbieden. Hier vindt u onze andere RFID-oplossingen.
 
STUUR EEN AANVRAAG - ontvang binnen 1-2 uur tijdens kantooruren een vrijblijvende offerte.
 
 
Prijs per stuk (FM1108):
100 stuks€ 1,35
500 stuks€ 0,65
1000 stuks€ 0,55
5000 stuks€ 0,45

Opzetkosten per lay-out 65 EUR (eenmalige betaling)

Vraag een offerte aan voor grote orders van RFID/NFC-tags in PET of hout.

Bedrijven, verenigingen en anderen, houd er rekening mee dat alle bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

U kunt vele andere soorten RFID-polsbandjes vinden, bijvoorbeeld duurzame polsbandjes.

We hebben verschillende frequenties en types beschikbaar, dus laat ons weten wat u nodig heeft en we zullen een oplossing vinden die aan uw behoeften voldoet.

Wij verkopen niet de hardware voor het scannen, alleen de RFID-polsbandjes.

Wat is NFC?


NFC betekent "Near Field Communication". Je bent al bekend met deze technologie als je contactloze betaalkaarten gebruikt, bijv. betalen met je betaalkaart in de supermarkt of gewoon de betaalkaart, je smartwatch of smartphone tegen de betaalautomaat houden. Steeds meer mobiele telefoons kunnen draadloos opgeladen worden. In dit geval is het de NFC chip die ervoor zorgt dat je telefoon wordt opgeladen.

Bij Ikast Etiket gebruikten onze klanten kaarten met NFC chips voor vele verschillende doeleinden. Hieronder hebben we enkele voorbeelden gegeven van hoe je deze geweldige milieuvriendelijke kaarten met NFC chips kan gebruiken:

 • Kaart met NFC chip voor sportscholen: Hier gebruiken klanten de kaart met NFC chip om toegang te krijgen en om te betalen. Hierdoor hoeft de sportschool geen contant geld bij de hand te houden en kunnen klanten een fles koud water, energiedrank of wat er nog meer aangeboden wordt kopen, of er nu personeel aanwezig is of niet.

 • Klantenkaarten: Vele winkels, in het bijzonder winkelketens, hebben lidmaatschap-/klantenkaarten die ze hun klanten aanbieden. Met een klantenkaart met NFC chip is het mogelijk voor de winkel om snel de kaart van de klant te lezen en gepersonaliseerde kortingen en voordelen aan te bieden.

 • Kaart voor laadstations: Onze kaarten met NFC chips worden ook gebruikt bij laadstations voor elektrische auto's. Hier hebben de auto eigenaars meestal een abonnement dat wordt geactiveerd als ze de NFC chip voor de oplader houden. De klant heeft mogelijk ook een overeenkomst getekend dat hem toelaat en enkel te betalen voor wat hij oplaadt. De klant heeft de mogelijkheid zijn/haar betaalkaart aan de rekening te koppelen.

 • Visitekaartjes met NFC chips: Een visitekaartje met NFC werkt door het tegen een mobiele telefoon te houden met NFC lezer. Eenmaal de telefoon de kaart gelezen heeft, kan je ervoor kiezen de informatie op je telefoon te bewaren. De meeste smartphones zijn uitgerust met NFC lezers.


 • Waar kan je een RFID/NFC chip voor gebruiken?

  Je kan RFID en NFC chips gebruiken in vele verschillende contexten waar je bijvoorbeeld toegang moet controleren of het aantal bezoekers tellen.

  RFID/NFC toegangscontrole:
  Wij bieden veel toepassingen met RFID of NFC chips voor festivals, musea, vakantieoorden enz. waar veilige toegangscontrole nodig is. Dit is meestal in combinatie met een polsbandje dat stevig aan de pols wordt bevestigd. Met RFID/NFC, combineren we de klassiek en veilige polsbandjes met een nog veiligere oplossing door gebruik van moderne technologie.

  Voor betalingsdoeleinden:
  Voor betalingsdoeleinden kan een polsbandje met een RFID/NFC chip geïntegreerd worden met de betaalkaarten van de bezoeker. Dit betekent dat klanten geen contant geld moeten gebruiken.

  Om tijd te registreren:
  Fietsraces en andere sport evenementen, voor zowel amateurs als professionelen gebruiken veel elektronische tijdregistratietechnologie. De elektronische tijdregistratie gebeurt door een chip die is bevestigd aan de schoen van de deelnemer. Het kan ook met een serienummer dat precies is geregistreerd wanneer ze over start- en eindlijn lopen.

  RFID/NFC in Sleutelkaarten/sleutelhangers:
  Hotels, particuliere bedrijven, publieke instellingen, verenigingen, sportscholen en vele andere kunnen veel baat hebben bij het gebruik van RFID of NFC technologie om deuren te openen. Met sleutelkaarten of sleutelhangers wordt het gemakkelijk om toegang toe te kennen voor een beperkte tijd, of om een sleutel te deactiveren als een medewerker of lid niet langer toegang heeft.

  Hoe werken RFID/NFC chips?

  Je gebruikt de RFID/NFC chips door de chip te scannen (de tag) Zodra de tag is gescand ontvangt de scanner gegevens van de chip die kunnen uitgelezen worden op een PC/mobiele telefoon. RFID/NFC chips worden gebruikt voor bijv. toegangscontrole voor festivals waar de chip de code is die de bezoeker toegang geeft.

  Zijn RFID/NFC chips veilig?

  Ja! Als je voor RFID/NFC technologie kiest als deel van je beveiligingsoplossing voor je evenement, festival of pretpark, krijg je een zeer veilige vorm van toegangscontrole. RFID/NFC chips zijn grondig getest en worden overal ter wereld gebruikt op talloze festivals, musea, sportscholen pretparken, waterparken, hotels, enz. Wanneer je bezoekers hun polsbandjes scannen aan de ingang worden deze geregistreerd. Nadien is het niet mogelijk het polsbandje door te geven aan een andere persoon buiten de omheining om hen zo toegang te verlenen. It is ook heel moeilijk een RFID chip te kopiëren. Je kan ook een extra beveiligingslaag toevoegen door de gegevens op de chip te versleutelen.  Templates


  PDF templates:
  Template PVC slider 26x33 mm
  Template PVC slider 30x33 mm
  Template PVC slider 30x30 mm
  Template PVC slider 28x30 mm

  .eps templates:
  Template PVC slider 26x33mm
  Template PVC slider 30x33 mm
  Template PVC slider 30x30 mm
  Template PVC slider 28x30 mm
   

Product informatie

 • Hoge kwaliteit
 • Milieuvriendelijke geteste kwaliteiten
 • Unieke producten
 • Diverse frequenties en chips: ICODE SLI, ICODE SLIX, ICODE SLI-S, Mifare Ultralight EV1, Mifare Ultralight, NTAG216, Mifare 1k S50, FM1108, Ntag203, Ntag213, Alien H3(9613), Alien H3(9629), EM4200, TK4100


Kaarten met RFIC chips:


De populairste RFID chips bij onze klanten zijn de Mifare Classic 1k of Mifare ULC. Aarzel echter niet om ons te vragen naar eender welke andere RFID chip die met jouw systeem werkt.

Als je een polsbandje met een RFID chip wil kopen, heb je vele mogelijkheden voor het samenstellen van een unieke polsband met een RFID chip. Over het algemeen kan je vrij kiezen welk type polsbandje je wil. Of het nu een klassiek geweven festivalbandje, een duurzaam polsbandje gemaakt van PET, een siliconen polsbandje of iets totaal anders is, wij zullen je helpen de perfecte oplossing te vinden voor jouw evenement. Er zijn ook veel mogelijkheden voor het aanpassen van het uiterlijk van de kaart met RFID. Over het algemeen is de tag zelf rechthoekig, maar we kunnen het makkelijk ook in andere vormen maken. Je hebt ook volop de mogelijkheid om de tag te ontwerpen met een mooi gedrukt logo. Of wat dacht je van een duurzame RFID chip gemaakt van hout of PET? In vele van onze RFID-polsbandjes kan je ook de chip in het polsbandje zelf laten zetten.

Met een RFID chip is het mogelijk de chip vanop een grotere afstand te lezen in vergelijking tot een NFC. Bijvoorbeeld, dit kan zijn voor hardloopevenementen of estafettewedstrijden waar je de tijd van de deelnemer wil meten zonder dat al de deelnemers naar de scanner moeten gaan om hun RFID chip te registreren. In plaats daarvan wordt de chip gelezen terwijl de deelnemers rennen, fietsen, rollen of op een andere manier een mat op de grond passeren. Sommigen beslissen om een mat op de grond te hebben bij zowel de start- als eindlijn, daar dit een zeer nauwkeurige tijdmeting geeft voor de individuele deelnemers.

Wat is een NFC tag?


Het voornaamste verschil tussen RFID en NFC tag is dat een NFC niet alleen een lezer is, het is ook een NFC tag. Echter, als het erop aan komt is de NFC een ook een vorm van RFID. Bijvoorbeeld, twee mobiele telefoons kunnen data uitwisselen gebruik makend van NFC.

Een NFC tag is een kleine chip die in je milieuvriendelijke plastic of houten kaarten wordt gebracht. In principe kan een NFC tag allerlei dingen worden ingebracht, gaande van postkaarten, bedrukte stickers en zo veel meer. De NFC tag heeft geen onafhankelijke energiebron. Dit betekent dat het geen batterijen of een ander soort energie nodig heeft. De NFC tag ontvangt energie van de scanner of andere apparaten zoals de mobiele telefoon, via magnetische inductie, om data van de NFC tag te sturen. Ten einde de NFC tag te lezen moeten de scanner en de NFC tag bij elkaar in de buurt zijn. Hierdoor worden NFC tags bijvoorbeeld gebruikt in betaalkaarten - het betekent dat anderen jouw kaart niet vanop afstand kunnen gebruiken. Andere soorten van RFID laten echter toe dat gegevens vanop afstand kunnen uitgelezen kunnen worden.

Als je kaarten met NFC tags bij Ikast Etiket aankoopt, worden deze geproduceerd volgens jouw specificaties.

Jij bepaalt zelf in welk materiaal de kaart moet worden geproduceerd . In aanvulling hierop kan je ook de kleuren kiezen, en bepalen of je een gedrukt logo of tekst op de kaart toegevoegd wil hebben. De meeste van onze klanten kopen kaarten met de volgende NFC tags: NTAG213, NTAG216 of Mifare UL EV1. In het algemeen zal de chip 'blank' zijn als je je kaarten ontvangt, en je zal de NFC tag zelf moeten coderen. Maar als je ons een Excel document stuurt met data en ons zegt aan welke paden je de date toegevoegd wil hebben, kunnen we je daarbij helpen.

Aarzel niet ons te contacteren als je vragen hebt over je NFC tags. Wij hebben vele soorten klanten geholpen met verschillende eisen en we gaan graag elke uitdaging aan die u ons voorlegt.


 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 228 reviews

5/5 1
Wij zijn de hele zomer open!