Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716658919 
0

Geweven labels naar uw eigen ontwerp

 • Vanaf 100 stuks
 • Uitstekende kwaliteit
 • Volledig naar eigen wens
Geleverd bij jou: 10-18 juni
Krijg een prijs

Geweven labels voor professionele textielproductie

Wilt u, uw eigen creaties een professionele herkenbaarheid geven, dan zijn onze geweven labels de beste optie voor u. We maken uw geweven labels, zo fijn en perfect mogelijk. U bepaalt zelf de kleuren, het formaat, de vouw, kortom alles voor de productie. Voor de kleuren gebruiken wij Pantone C-kleuren. Zie hier de kleuren. Voor verschillende vouwmanieren kunt u de afbeeldingen hiernaast bekijken.

Onze standaardofferte geldt voor geweven labels in het aangegeven aantal, standaard formaten, vormen en aantal kleuren. Voor extra grote formaten, kunt wij u een aparte offerte maken.

Geavanceerde labeldesigner voor kleding.

Is 100 stuks geweven labels te veel om te bestellen, dan kunt u voor onze Kledinglabels doormidden gevouwen of Kledinglabels eind vouw kiezen.

Als de kosten te hoog zijn voor starters, kunt u 50 geweven naamlabels met uw eigen tekst bestellen voor slechts € 15,90. Zie hier meer. Als je twijfelt over wat je moet kiezen, kun je proefmonsters van geweven labels bestellen.
 
STUUR EEN AANVRAAG - ontvang binnen 1-2 uur tijdens kantooruren een vrijblijvende offerte.
 
 
Prijs per stuk
100 stuks€ 1,40
300 stuks€ 0,59
500 stuks€ 0,29
1000 stuks€ 0,23

Voor ondernemingen, verenigingen en anderen met een BTW-nummer: alle prijzen zijn exclusief BTW.

We nemen bestellingen aan vanaf 100 stuks en er is een eenmalige opstartkost van €65.

Koop uw professioneel geweven etiketten bij Ikast Etiket


Professioneel geweven etiketten zijn essentieel voor degenen onder jullie die kleding ontwerpen op een commerciële basis. Of het nu bepaalde unieke kledingartikelen zijn of een grote collectie Met een geweven etiket op de kleding, wordt het veel gemakkelijker voor uw klanten om uw merk te herkennen en u te vinden als ze meer willen kopen.

Wanneer u geweven etiketten bestelt, moet u ons een ontwerp sturen. Vervolgens sturen wij het ontwerp naar ons productieteam, dat indien nodig wijzigingen aanbrengt. Wij vragen u vervolgens de wijzigingen goed te keuren voordat wij met de productie van uw etiketten beginnen. Hierdoor kunnen we samenwerken om te bepalen of er nog iets moet worden aangepast voordat we ze beginnen te produceren.


Hoe moeten uw geweven etiketten eruitzien?


Voordat u ons contacteert, moet u eerst overwegen welke etiketten u wilt kopen. U kunt uw geweven etiketten laten produceren met verschillende soorten vouwen, zoals een middenvouw, eindvouw, een diagonale vouw of Manhattan-vouw. We kunnen ook uw etiketten produceren zonder vouwen. Hier ziet u een voorbeeld van etiketten zonder vouwen. De keuze van uw geweven etiketten hangt natuurlijk ook af van de uitstraling die u wenst en waar het etiket moet worden bevestigd op de kleding.

Verschillende etiketten helpen verschillende uitstralingen te creëren. Sommigen verkiezen zeer grote en licht geweven etiketten in felle neonkleuren, terwijl anderen hun etiketten op een discrete plek willen plaatsen - het hangt er allemaal van af van hoe u uw kleding in de markt wilt zetten en bepaalde stijlen wilt promoten.


Hoogwaardig geweven etiketten


Onze geweven etiketten zijn gemaakt uit polyester. Wanneer we uw geweven etiketten in polyester weven, leidt dit tot een zeer duurzaam etiket Tegelijkertijd voegt het veel details toe aan het etiket.

Als u etiketten van andere materialen wilt, neem dan een kijkje bij onze katoenen etiketten of de duurzame etiketten. Deze soorten etiketten zijn met opschrift en hierdoor krijgt u een volledig verschillende stijl dan met onze geweven etiketten. U zult natuurlijk zelf beslissen wat het best aansluit bij uw merk - en misschien wilt u een combinatie van etiketten voor verschillende soorten producten.

Laat ons weten hoe u wilt dat uw etiketten worden gemaakt met betrekking tot formaat, tekst, logo, kleuren, enz. Daarna zullen we samenwerken om een oplossing te vinden.

Bij Ikast Etiket kunt u ook hashtags en wasetiketten kopen zodat uw kleding er zo goed mogelijk uitziet voordat ze op de markt worden gebracht.


Hou er rekening mee dat de Pantone kleuren kunnen afwijken op uw computerscherm.

Ontdek ons volledig assortiment labels.
 

Product informatie

 • Tot 8 kleuren in 1 label.
 • Volledig naar uw wensen gemaakt.
 • Geen standaardformaten.
 • U bepaalt zelf hoe ze gevouwen moeten worden, zie de foto´s.
 • De labels worden met laser gesneden.
 • Keuze uit: damast, taffeta en satijn of een combinatie van deze stoffen voor een ton-sur-ton effect (bijvoorbeeld zwart op zwart).
 • We gebruiken verschillende soorten garens om het kleinste detail zo perfect te laten uitkomen voor een beter resultaat.


Inspiratie voor geweven labels


Geweven labels zitten in veel commercieel verkrijgbare kleding en zijn de laatste jaren ook zeer populair geworden als onderdeel in kleine en grote creatieve projecten. Deze labels werken als 'visitekaartje' van de producent of de ontwerper. Als u geweven labels bij Ikast Etiket bestelt, hebt u vele verschillende ontwerpmogelijkheden om uw merk te laten zien.

Bij het bestellen van uw labels kunt u kiezen uit verschillende weeftechnieken. Deze hebben elk hun eigen uiterlijk ter ondersteuning van uw merk.

Satijn geeft het label een blinkend, glanzend oppervlak.

Met damast kunnen patronen in het label worden geweven in plaats erop te worden gedrukt.

Als u veel details op uw label wilt hebben, kunnen we met 'high defintion' weven. Met deze techniek worden meer draden in nog fijnere kwaliteit gebruikt.

Hebt u een kant-en-klaar ontwerp? Zo niet, kunt u nadenken over het volgende:

 • Moet het contrast tussen de achtergrond en de tekstkleur hoog zijn, of moeten de kleuren dicht bij elkaar liggende tonen hebben?

 • Moet hetzelfde label in al uw creaties/collecties worden gebruikt of hebt u verschillende soorten geweven labels nodig die passen bij de stof waarin ze worden geweven?

 • Moet er een kader om de tekst heen komen? Het kader kan bestaan uit een volle lijn, een stippellijn of alleen horizontale of verticale lijnen onder of boven.

 • Moet er achter de tekst een patroon staan? U kunt het doen lijken alsof er verschillende lagen zijn door een patroon op het geweven label te zetten en tekst op het patroon te plaatsen.

 • Waar moeten de labels aan worden bevestigd? Denk na over de manier waarop u uw geweven labels wilt innaaien. Denk ook na over het materiaal waar ze op komen te zitten voordat u bepaalt waar ze moeten worden gevouwen.

 • U kunt zowel een logo als tekst in uw label laten weven.

 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 226 reviews

5/5 1