facebook

Festivalbandjes volgens uw eigen ontwerp
Festivalbandjes volgens uw eigen ontwerp
Festivalbandjes volgens uw eigen ontwerp
Festivalbandjes volgens uw eigen ontwerp
Festivalbandjes volgens uw eigen ontwerp
Festivalbandjes volgens uw eigen ontwerp

Festivalbandjes volgens uw eigen ontwerp

  • Goedkoop
  • Vanaf 100 stuks
  • Geweven of bedrukt
Levertermijn: 11 - 15 werkdagen
Leverprijs: Vrachtkost volgens gewicht

Festivalbandjes met metalen ringsluiting

Zoekt u geweven of bedrukte festivalbandjes met de beste kwaliteit, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in festivalbandjes, geweven of bedrukt en allemaal volgens uw eigen ontwerp en wensen. U heeft de keuze om het festivalbandje te bedrukken of te weven. We kunnen het festivalbandje in lichtgevend garen weven zodat ze licht in het donker geven.

Bent u op zoek naar betaalbare festivalpolsbandjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u milieubewust en op zoek naar duurzame festivalpolsbandjes? Dan kunnen we u zeker helpen om de juiste oplossing te vinden. Ook de polsband met een RFID-chip is verkrijgbaar in duurzaam materiaal. 

U kunt met festivalbandjes een mooie atmosfeer creëren en zorgen dat alles veilig verloopt.

Als u twijfelt over welk type polsbandje het beste geschikt is voor uw event, neem dan contract met ons op. We staan voor u klaar om advies te verlenen over onze kwaliteitspolsbandjes voor festivals, zowel voor wat betreft functionaliteit als voor wat betreft ontwerp.
SJABLOON DESIGN
JOUW EIGEN AFMETINGEN
Geweven armbandjes vanaf +10 stuk
TYVEK
Aantal en type:
Aantal kiezen:
stuk


Type: (Let op: Uw ontwerp verdwijnt als u een ander model kiest)

Formaat:
mm mm

Vergeet niet te "selecteren"

Achtergrond:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Uw tekst schrijven:
Type kiezen:
Aantal kiezen:
Tekstkleur kiezen:
Crimping tool
Tang
Geen
1 stuk 33,75
2 stuk 67,50
3 stuk 101,25
Prijs €


OFFERTEAANVRAAG - Zonder verplichtingen!

Bovenstaande prijzen gelden voor ontwerpen met maximaal 6 kleuren.

Voorbeelden van songkosten voor aangepaste armbanden
100 stuk.1,09 €
250 stuk.0,44 €
500 stuk.0,23 €
1000 stuk.0,17 €
2500 stuk.0,15 €Er zijn eenmalige opstartkosten van € 35,- per drukplaat.

Voor ondernemingen, verenigingen en anderen met een BTW-nummer: alle prijzen zijn exclusief BTW.

Tegen spoedbetaling kunnen we ze binnen de week produceren.Festivalbandjes kunt u het best met een tang sluiten. Wij hebben verschillende tangen voor redelijke prijzen, zie tangen.

Voor kleine feestjes hebben we doe-het-zelf-armbandjes, die u al vanaf 10 stuks kunt inkopen, klik hier voor meer informatie.

Mag het wat meer zijn en wilt u QR-codes, foto's of verlopende kleuren op het bandje, dan hebben wij geschikte armbandjes voor u om te bedrukken.

Templates


Download .eps templates:
Template 15 mm x 360 mm
Template 20 mm x 360 mm
 

Feiten
  • Vanaf 100 stuks te bestellen.
  • Geweven of bedrukt.
  • Exclusief en mooi geweven.
  • Kan geleverd worden met ingeweven lichtgevende garen, wat leuk is in het donker.
  • Kan geleverd worden met doorlopende nummers.
  • Standaardformaat is 15 x 360 mm, maar ook breedtes van 10 en 20 mm zijn mogelijk.
  • Tot 9 verschillende kleuren in één festivalbandje, zie hier de kleuren.


 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking

5/5 1