Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721635772 
0

Festivalbandjes volgens uw eigen ontwerp

  • Vanaf 50 stuks
  • Geweven of bedrukt
  • Spoedlevering bedrukking, 3 to 5 werkdagen
Geleverd bij jou: 31 juli-7 augustus
Leverprijs: € 4. Gratis verzending vanaf € 18

Festivalbandjes met metalen ringsluiting

Zoekt u geweven of bedrukte festivalbandjes met de beste kwaliteit, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in festivalbandjes, geweven of bedrukt en allemaal volgens uw eigen ontwerp en wensen. U heeft de keuze om het festivalbandje te bedrukken of te weven. We kunnen het festivalbandje in lichtgevend garen weven zodat ze licht in het donker geven.

Bent u op zoek naar betaalbare festivalpolsbandjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u milieubewust en op zoek naar duurzame festivalpolsbandjes? Dan kunnen we u zeker helpen om de juiste oplossing te vinden. Ook de polsband met een RFID-chip is verkrijgbaar in duurzaam materiaal.

U kunt met festivalbandjes een mooie atmosfeer creëren en zorgen dat alles veilig verloopt.

Als u twijfelt over welk type polsbandje het beste geschikt is voor uw event, neem dan contract met ons op. We staan voor u klaar om advies te verlenen over onze kwaliteitspolsbandjes voor festivals, zowel voor wat betreft functionaliteit als voor wat betreft ontwerp.

1. Festivalbandjes zonder tekst, uit voorraad hier op onze pagina te bestellen.
2. Festivalbandjes met uw persoonlijke tekst, hier op deze pagina te bestellen.
3. Festivalbandjes met logo hier of via info@ikastetiket.nl te bestellen.

Niet waar u naar op zoek was? Bekijk al onze polsbandjes hier.
Aantal en type:
Aantal kiezen:
stuk


Type: (Let op: Uw ontwerp verdwijnt als u een ander model kiest)

Formaat:
mm mm

Vergeet niet te "selecteren"

Achtergrond:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Uw tekst schrijven:
Type kiezen:
Aantal kiezen:
Tekstkleur kiezen:
Crimping tool
Tang
Geen
1 stuk 33,75
2 stuk 67,50
3 stuk 101,25
Prijs (incl. BTW) €


STUUR EEN AANVRAAG
Ontvang binnen 1-2 uur tijdens kantooruren een vrijblijvende offerte.

Bovenstaande prijzen gelden voor ontwerpen met maximaal 6 kleuren.

Voorbeelden van songkosten voor aangepaste armbanden
100 Stück1,39 €
250 Stück0,59 €
500 Stück0,32 €
1000 Stück0,20 €
2500 Stück0,18 €Er zijn eenmalige opstartkosten van € 35,- per drukplaat.

Voor ondernemingen, verenigingen en anderen met een BTW-nummer: alle prijzen zijn exclusief BTW.

Tegen spoedbetaling kunnen we ze binnen de week produceren.Festivalbandjes kunt u het best met een tang sluiten. Wij hebben verschillende tangen voor redelijke prijzen, zie tangen.

Voor kleine feestjes hebben we doe-het-zelf-armbandjes, die u al vanaf 10 stuks kunt inkopen, klik hier voor meer informatie.

Mag het wat meer zijn en wilt u QR-codes, foto's of verlopende kleuren op het bandje, dan hebben wij geschikte armbandjes voor u om te bedrukken.

Meer informatie over onze festivalbandjesWij zijn gespecialiseerd in het maken van festivalbandjes die kunnen worden geweven of bedrukt volgens uw precieze specificaties. Het is eenvoudig om uw unieke festivalbandjes op deze pagina te ontwerpen. Een andere optie is om een van de standaardontwerpen te kiezen die kunnen worden gebruikt als sjabloon voor uw festivalbandjes.

Het staat u natuurlijk vrij contact op te nemen met ons verkoopteam als u unieke festivalbandjes wilt in zowel kleine als grote hoeveelheden.

We maken verschillende soorten festivalbandjes, en we kunnen voldoen aan het merendeel van de verzoeken.

Het merendeel van onze klanten kiest voor festivalbandjes met afmetingen van 15x360 mm of 20x360 mm. Beide maten zijn geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, aangezien de maat van de polsbandjes kan worden aangepast.

De geweven versies zijn populair, en een groot deel van de klanten kiest voor festivalbandjes met opschrift op een of meer zijden, aangezien u het dan naar keuze kan aanpassen. We bieden ook Tyvek-polsbandjes voor festivals of polsbandjes gemaakt uit andere materialen, als u geen geweven polsbandjes wilt.

Als u twijfelt over welk festivalbandje het beste bij uw evenement past, neem dan gerust contact met ons op via de chatfunctie of per e-mail of bel ons anders even op. Wij staan klaar om u te adviseren over uw festivalbandjes en uw mogelijkheden wat betreft slotjes voor festivalbandjes, hoe u uw festivalbandjes kunt ontwerpen en om al uw andere vragen te beantwoorden.

Voor kleinere evenementen kunnen we verpakkingen met 10 stuks of meer festivalbandjes verkopen die u dan zelf kunt monteren, klik hier.

Veelgestelde vragen over festivalbandjes


Wat is een festivalbandje?

Een festivalbandje is een polsbandje dat jij of je gasten om je pols dragen om te tonen dat toegang hebt tot een bepaald evenement.

Als het festivalbandje om je pols wordt gedaan, is het zo vastgemaakt dat het niet over de hand kan getrokken worden. Het wordt ook vastgemaakt met een zegel zodat het niet opnieuw kan worden verwijderd zonder te worden gebroken. Als de polsbandje eenmaal stuk is, is hij niet meer geldig.

Met festivalbandjes wordt het gemakkelijk voor organisatoren van evenementen en veiligheidspersoneel om te zien wie er betaald heeft voor zijn kaartjes, en dus toegang moet krijgen tot het evenement. Veel evenementen, museums, hotels met all-inclusive aanbiedingen, pretparken en zomerkampen enz. voor kinderen en jonge mensen gebruiken festivalbandjes.

Welke soorten festivalbandjes zijn er?

Er zijn VEEL verschillende soorten festivalbandjes. De meeste festivalbandjes worden gemaakt volgens de specificaties van de klant. Bij Ikast Etiket kan je steeds festivalbandjes krijgen op maat ontworpen voor je evenement.

Onze bestverkochte festivalbandjes zijn onze geweven festivalbandjes. Deze zijn geweldig om voor de festival sfeer en blijven heel populaire festivalbandjes voor zowel kleine als grote festivals.

De bedrukte festivalbandjes zijn vergelijkbaar met de geweven polsbandjes en zijn ook van textiel gemaakt. Het voordeel van de bedrukte festivalbandjes is dat ze zeer snel te produceren zijn. Dus als je haast heb kies dan voor de bedrukte festivalbandjes. Je kan ook veel details toevoegen aan de polsband.

Papieren polsbandjes zijn een goedkoper alternatief vergeleken bij de bovengenoemde textiel festivalbandjes. Vooral als je slechts een paar festivalbandjes nodig hebt - dan kan je heel wat besparen door de tyvek-polsbandjes te kopen. De polsbandjes zijn gemaakt van een materiaal genaamd 'tyvek', wat vergelijkbaar is met papier, maar extreem duurzaam en waterbestendig (en ze kunnen ook veel chemicaliën verdragen).

Festivalpolsbandjes met RFID-chips of barcodes: Met een RFID-chip voeg je moderne technologie toe aan de klassieke festivalbandjes. De RFID polsband maakt elektronische toegangscontrole, elektronische betaling, de mogelijkheid om deuren te openen en nog veel meer, mogelijk.

Als je festivalbandjes wil die gemaakt zijn van duurzame materialen heb je meerdere opties. Kijk uit naar onze polsbandjes gemaakt van bamboe, organisch katoen, kurk of linnen, en selecteer een bamboe slot. Dit is gemaakt met een minimaal gebruik van plastic.

Hoe gebruik je de festivalbandjes?

Festivalbandjes worden vaak gebruikt i.v.m.festivals. De polsbandjes worden echter ook gebruikt i.v.m. een breed scala aan andere evenementen en ervaringen.

Het doel van een festivalbandje is om de gasten of klanten duidelijk bewijs te geven dat ze een geldige toegang hebben tot een bepaald gebied. Het festivalbandje is verzegeld rond de pols met een slot dat niet opnieuw kan worden opengemaakt zonder het polsbandje te breken. Dit betekent dat het polsbandje niet kan worden doorgegeven aan derden, en als een controleur het polsbandje 'knipt' van een bezoeker die de regels van het evenement heeft overtreden, heeft deze geen toegang meer.

Het is belangrijk dat het polsbandje strak genoeg aan de pols zit zodat het niet over je hand kan worden getrokken en zo aan anderen kan worden doorgegeven: dit zorgt voor maximale veiligheid.

Welk vergrendelingsmechanisme moet ik kiezen voor mijn festivalbandjes?

Als je je festivalbandjes besteld bij ikast Etiket, heb je verschillende opties voor het aanpassen van de polsband met een vergrendelingsmechanisme dat past bij de behoeften van uw evenement. Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest gebruikte vergrendelingsmechanismen voor festivalbandjes.

Metalen ring:
De metalen ring is de ouderwetse en beproefde oplossing die nooit faalt. Het is een veilige vorm van toegangscontrole - en pure nostalgie als het komt op festivalbandjes. Het metalen vergrendelingsmechanisme wordt meestal gemaakt in een zilveren kleur, maar kan ook in eender welke andere kleur gemaakt worden.

Er is een tang nodig om de metalen ring te sluiten. Gebruik een echte tang om er zeker van te zijn dat het polsbandje niet terug opengemaakt kan worden. Op sommige plaatsen hebben ze machines die de metalen ring automatisch kunnen verzegelen als je je hand erin steekt.

Easylock:
Een ronde plastieken afdichting met weerhaken binnenin om het vast te maken. De afdichting kan worden omhoog worden geschoven en vastgemaakt, maar kan niet terug losgemaakt worden. De Easylock komt in verschillende versies.

Een klikslot:
Sommige evenementen kiezen een alternatief vergrendelingsmechanisme in de vorm van een klikslot. Het voordeel hiervan is dat het onmogelijk is om ze verder vast te draaien als ze eenmaal zijn vergrendeld. Dit maakt ze vooral geweldig voor kinderen. Deze sloten zijn nooit echt van de grond gekomen op festivals, maar aan de andere kant zijn ze heel populair als 'all-inclusive polsbandjes' in hotels, of als polsbandjes die toegang geven tot toeristische attracties.

Sloten die herhaaldelijk kunnen worden geopend en gesloten::
Deze zijn voor als een polsbandje gebruikt wordt voor marketing doeleinden en vaak aan en uit moet. Wij kunnen deze sloten leveren met een bead lock in plastic, metaal en hout of met een klikslot.Templates


Download .eps templates:
Template 15 mm x 360 mm
Template 20 mm x 360 mm

Download .pdf templates:
Template woven festival wristband 15 mm x 360 mm
Template woven festival wristband 20 mm x 360 mm
 

Product informatie

  • Vanaf 50 stuks te bestellen.
  • Geweven of bedrukt.
  • Exclusief en mooi geweven.
  • Kan geleverd worden met ingeweven lichtgevende garen, wat leuk is in het donker.
  • Kan geleverd worden met doorlopende nummers.
  • Standaardformaat is 15 x 360 mm, maar ook breedtes van 10 en 20 mm zijn mogelijk.
  • Tot 9 verschillende kleuren in één festivalbandje, zie hier de kleuren.


Kom hier te weten hoe u uw festivalbandjes kunt ontwerpen op deze paginaWanneer u op deze pagina festivalbandjes ontwerpt, dan hebt u diverse opties met betrekking tot het personaliseren van uw polsbandje. U kunt kiezen tussen ontwerpen, prijzen en veiligheidsniveaus.

Polsbandjes zonder tekst
U kunt kiezen voor een polsbandje met of zonder tekst. Als u kiest voor een polsbandje zonder tekst, dan zijn de polsbandjes goedkoper, maar is het moeilijker om te herkennen. U mist ook de kans om uw bedrijfsnaam of evenement in de kijker te zetten door het niet op het polsbandje te zetten

Polsbandjes zonder tekst
Wanneer u kiest voor polsbandjes zonder tekst, heeft u verschillende opties met betrekking tot het ontwerpen van uw polsbandje. U kunt kiezen voor een brede waaier aan verschillende ontwerpen, waaronder de kleuren van de Britse vlag en Britse vlaggen. U kunt ook andere Europese vlaggen gebruiken. U kunt ontwerpen vinden die variëren van doodshoofden tot bloemmotieven, trotse vlaggen, hartvormige sjablonen en nog veel meer.

U kunt uw eigen tekst kiezen die past bij het evenement. Houd er wel rekening mee dat het belangrijk is dat de tekst goed leesbaar is. Bij een dun polsbandje zal vaak maar een klein deel van een lange tekst op elk moment zichtbaar zijn op het polsbandje. U kunt ook een tekst herhalen, bijvoorbeeld initialen of een jaartal of iets zoals "VIP 20" dat herhaaldelijk over het polsbandje wordt geschreven. Kies wel voor een lettertype dat duidelijk zichtbaar is op de door u gekozen achtergrond. U moet ook overwegen of u een duidelijk contrast wilt tussen de achtergrondafbeelding en de tekst. Het kan er heel mooi uitzien als u op het polsbandje kleuren kiest die op elkaar lijken (bijvoorbeeld grijstinten en zwart), maar als de personen die de polsbandjes moeten controleren in een kamer zonder goede verlichting zullen moeten werken, is dit misschien niet de optimale keuze.

Vergrendeling
Wanneer u kiest tussen een metalen ring of een eenvoudig slot om het polsbandje te vergrendelen, draait het om meer dan alleen het uiterlijk. Een eenvoudig slot moet in de buurt van de pols worden aangebracht, zodat het polsbandje strak zit, en vervolgens moet het overtollige deel van het polsbandje worden afgesneden om het risico op vals spelen te minimaliseren. Een metalen ring moet worden gesloten met een krimptang om ervoor te zorgen dat het polsbandje correct wordt vergrendeld. Het gebruik van een metalen ring heeft als voordeel dat zodra het is gesloten het polsbandje niet meer kan worden aangespannen. Dit betekent dat u niet te maken krijgt met gasten die een nieuw polsbandje nodig hebben omdat ze steeds aan het makkelijke slotje zitten te prutsen en het te strak hebben aangedraaid.

Het eenvoudige slot is zeer snel om de pols te installeren en dit maakt het sneller om in korte tijd een groot aantal gasten van polsbandjes te voorzien. En het is voor hen ook gemakkelijker om het polsbandje te verwijderen.

Zodra u uw polsbandjes hebt ontworpen, moet u beslissen hoeveel u er nodig hebt.. Als u verschillende ontwerpen wilt gebruiken, plaatst u elk ontwerp in het mandje en rondt u de bestelling af zodra u alle polsbandjes hebt.


 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 228 reviews

5/5 1
Wij zijn de hele zomer open!