Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716661985 
0

Goedkope plastic kaarten met RFID- of NFC-tags - koop ze hier

  • Al vanaf 100 stuks
  • Kan geleverd worden met uw ontwerp
  • Alle chips
Geleverd bij jou: 10-18 juni
Krijg een prijs

Kaarten met RFID of NFC zijn in veel bedrijven populair en worden gebruikt voor toegangscontrole of als betaalmethode in de cafetaria of bar.

U heeft talloze mogelijkheden om een kaart te ontwerpen en geschikt te maken voor uw behoeften, zowel wat betreft ontwerp als functionaliteit. Wij kunnen de kaarten maken met uw logo/ontwerp, foto's, serienummers - en we kunnen ze aan beide zijden bedrukken.

Wij kunnen alle chips op de markt leveren, maar het is belangrijk dat u ons kunt laten weten welke chip u nodig heeft in uw kaart.

Hier vindt u onze andere RFID-oplossingen.
 
STUUR EEN AANVRAAG - ontvang binnen 1-2 uur tijdens kantooruren een vrijblijvende offerte.
 
 
Prijs per stuk (FM1108) - 85x54mm:
100 stuks€ 1,55
500 stuks€ 0,65
1000 stuks€ 0,50
5000 stuks€ 0,35

Opzet per bedrukte zijde is 65 €

Het is zeer belangrijk dat u weet welke chip uw systeem ondersteunt.

U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen voor alle vragen die u heeft met betrekking tot kaarten met RFID of NFC.

Kaarten met RFID gemaakt volgens jouw specificaties


Wanneer je als bedrijf of organisatie kaarten met RFID besteld bij Ikast Etiket, maken we ze altijd op basis van jouw wensen en specificaties. Dit betekent dat je volop kansen hebt om de kaarten met RFID aan te passen aan de specifieke situatie waarin je ze zal gebruiken.

Eerst en vooral, moeten we natuurlijk weten wat voor chip je in je kaarten wil. Over het algemeen hebben we de meeste chips die op de markt beschikbaar zijn. Het soort chip dat jij wil gebruiken zal afhangen van het systeem dat gebruikt wordt om je kaarten met RFID te lezen. We moeten ook weten of u gegevens aan de kaart wilt toevoegen voordat deze wordt afgeleverd, of dat de kaarten 'blanco' moeten zijn zodat je zelf kan coderen.

Naast dit moeten we ook de maat van kaart met RFID kennen. De standaard afmetingen zijn 85x54mm, maar als je kaarten met RFID in andere maten wil is dat geen probleem - laat het ons gewoon weten.

Je hebt volop kansen om geweldige prints aan je kaarten met RFID toe te voegen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de productafdeling met de veelkleurige herfstbladeren. Maak je dus geen zorgen over het toevoegen van veel kleur bij het ontwerpen van je nieuwe kaarten met RFID. Als iets onmogelijk blijkt te zijn, zullen we je dat steeds laten weten alvorens we de productie van de kaarten starten.

We kunnen ook kaarten zonder logo of prints voorzien. We weten dat sommige klanten de mogelijkheid hebben om prints toe te voegen aan hun kaarten wanneer nodig. Het kan ook zijn dat je wil dat slechts één kant van de kaart blanco is zodat je je eigen gegevens erop kan printen, zoals bijv. werknemers- of lidmaatschapsnummers.

Waarvoor kan je kaarten met RFID gebruiken?

Je kan kaarten met RFID in veel verschillende contexten gebruiken. Bij Ikast Etiket verkopen we kaarten met RFID aan vele bedrijven en evenementen die ze in verschillende situaties moeten gebruiken.

Sleutelkaarten/sleutelhangers:
Vervang de ouderwetse sleutelhangers met sleutelkaarten. Het is veel gemakkelijker om een keycard te deactiveren dan het is om alle sloten te vervangen als een sleutel verloren gaat. Sleutelkaarten kunnen worden gemaakt zodat ze op creditkaarten, sleutelhangers, of een ander ontwerp lijken. Sleutelkaarten worden gebruikt op vele plaatsen zoals hotels, werkplekken, sportscholen enz.

Visitekaartjes:
Een visitekaartje hoeft niet van karton te zijn. Gebruik een kaart met RFID als visitekaartje. Als je het visitekaartje naast een mobiele telefoon legt met een NFC lezer, scant de telefoon automatisch de inhoud van de kaart en stuurt de ontvanger direct naar een website met jouw cv.

Lidmaatschapskaarten en klantenkaarten:
Moeten je leden zich registreren als ze je sportschool binnenkomen? Met een RFID lidmaatschapskaart is het makkelijk ervoor te zorgen dat alleen leden toegang hebben tot de faciliteiten. Veel winkels hebben ook loyaliteitsprogramma's waarbij hun klanten punten kunnen verdienen. Met een RFID of NFC kaart wordt het gemakkelijk om de bezoeken en aankopen van klanten te registreren.

Betaalkaarten:
Deze ken je al van VISA of MasterCard. Het gebruik van kaarten met RFID maakt het makkelijk te winkelen in winkels. Het zijn echter niet alleen traditionele creditcards waarmee je klanten kunnen betalen met RFID technologie. Je kan ook kaarten met RFID gebruiken wanneer uw klanten hun kaarten opladen en betalen met hun registratie.

Hoe werkt een kaart met RFID?

In de kaart met RFID zit een microchip met een antenne. Op zich is een kaart met RFID niet erg handig, maar in combinatie met een scanner, lezer, smartphone of computer, wordt de kaart met RFID heel handig omdat het gegevens kan bezitten waar de RFID lezer toegang toe krijgt.

De gegevens kunnen bijvoorbeeld toestemming geven om een deur te openen of gebruikt worden als betaalmiddel. Dus zelfs wanneer een kaart met RFID op zich niet erg duur is, kan het informatie bevatten die de kaart zeer waardevol maakt

In een gewone kaart met RFID heeft de chip geen eigen energiebron. De scanner daarentegen zendt een radiosignaal uit via een antenne. De radiogolven activeren de RFID chip die nu geladen is met elektromagnetische energie en dus gegevens kan terugsturen naar de scanner.

Sommige kaarten met RFID kunnen enkel gegevens ontvangen, maar andere soorten RFID chips kunnen ook continu gegevens naar de tag schrijven. Dit is een ander woord voor een RFID chip.

Hoe veilig zijn kaarten met RFID?

In het algemeen hoef je je geen zorgen te maken als je kaarten met RFID wil gaan gebruiken. De technologie is grondig getest en wordt elke daag gebruikt in betaalkaarten, sleutelkaarten en tal van andere toepassingen over de hele wereld. Sommige mensen denken dat criminelen data kunnen stelen als ze voorbij een persoon wandelen die een kaart met RFID bij zich heeft. In werkelijkheid, is het risico dat de eigenlijke kaart gestolen wordt veel groter dan het risico van gegevensdiefstal van een crimineel die langskomt met een scanner.

Het voordeel van het gebruik van kaarten met RFID is dat ze heel snel geblokkeerd kunnen worden als ze verloren of gestolen zijn.

Waarom zou ik een kaart met RFID gebruiken?

Kaarten met RFID worden gebruikt in vele verschillende contexten, en er zijn veel goede redenen om ze te gebruiken. Hieronder presenteren we drie goede redenen voor het gebruik van kaarten met RFID die van toepassing zijn op bijna elke situatie.

Maak middelen vrij onder uw medewerkers:
Op vele plaatsen die kaarten met RFID introduceren, komen er middelen vrij bij de medewerkers. Met kaarten met RFID is het makkelijk voor bezoekers om hun eigen aankomst (en vertrek) te registreren. Als je werknemers meer tijd hebben, kunnen ze hun energie gebruiken voor het leveren van betere diensten aan de gasten die persoonlijke aandacht nodig hebben.

Betere financiën en meer controle:
Bij het elektronisch maken van toegangscontrole, verlaag je de kans op menselijke fouten. Bovendien wordt het moeilijker om de regels te overtreden aangezien gedrag geregistreerd wordt. Terzelfdertijd kan je ook data over het gedrag van je klanten verzamelen, of goede deals bieden gebaseerd op klantenactiviteit of het aantal bezoeken.

Het zorgt ervoor dat klanten een goede ervaring hebben:
Bij het gebruik van kaarten met RFID merken veel klanten dat ze niet meer in de rij hoeven te staan en te wachten op een beschikbare medewerker. Als de klanten de mogelijkheid hebben hun eigen kaarten met RFID te scannen, wordt het gemakkelijk om binnen en buiten te gaan. Terzelfdertijd hebben de werknemers de mogelijkheid om betere klantenservice te bieden, wat de klanten ten goede komt. Bovendien wordt het eenvoudig om statistische informatie te verzamelen over wanneer de piekuren zijn in, bijv. de sportschool. Hierdoor kan je speciale deals aanbieden aan klanten die buiten de piekuren naar de sportschool kunnen komen. 

Product informatie

  • Houd er rekening mee dat u een systeem moet hebben dat de kaarten kan coderen en lezen om de kaarten die u bestelt te laten werken.
  • U heeft veel mogelijkheden om uw RFID-kaarten te ontwerpen om ze zo geschikt mogelijk te maken voor uw bedrijf.
  • Onze kaart is geschikt om te gebruiken als toegangscontrole in fitnesscentra, als lidmaatschapskaart, sleutelkaart of als betaalkaart in de cafetaria enz.
  • U kunt ervoor kiezen om de foto's, naam, ID enz. van de medewerkers op de kaarten af te drukken als dat nodig is.
  • Kan ook gemaakt worden in ABS materiaal (zonder PVC) of in gerecycled materiaal (PET).


Koop je chipkaarten van Ikast Etiket


Wij kunnen je hoogwaardige chipkaarten aanbieden tegen concurrerende prijzen, als je besluit je chipkaarten te kopen bij Ikast Etiket. We verkopen geen scanners of systemen om de kaarten te lezen, maar onze werknemers leveren al jaren chips aan verschillende bedrijven en evenementen die deze dagelijks gebruiken. We hebben dan ook veel kennis en uitgebreide expertise waar we mee kunnen helpen. Als er iets is wat we niet weten, zullen we steeds zorgen dat je doorverwezen wordt naar onze zakenpartners, zodat je de antwoorden krijgt die je nodig hebt. Je kan volledig vertrouwen hebben in het proces wanneer je contact opneemt met ons verkoopteam om chipkaarten te kopen bij Ikast Etiket.

Wil je een chipkaart maar liever iets in een kwaliteit die anders is dan de gewoonlijke plastic kaarten? Zo ja, dan kunnen we de kaarten produceren in ABS materiaal (d.w.z. zonder PVC), of in PET. PET is een materiaal gemaakt van gerecyclede plastic flessen die opnieuw gesmolten zijn en die opnieuw kunnen gebruikt worden voor de productie van nieuwe producten, zoals plastieken chipkaarten. Zie de milieuvriendelijke PET chipkaarten.

Als je het gebruik van plastic helemaal wil vermijden, kunnen we je chipkaarten ook maken van verschillende soorten hout, zoals bamboe, ceder of berk. Bekijk onze houten chipkaarten.

Moet het exclusief zijn of gewoon anders? We kunnen ook kaarten van metaal maken. De metalen kaarten kunnen natuurlijk ook worden uitgerust met een chip aan de binnenkant. Het is mogelijk om verschillende kleuren te krijgen bij het kiezen van metalen kaarten. Gebruik de metalen kaarten als lidmaatschapskaarten en differentieer de leden met zwart, zilver en goud. We kunnen uw metalen kaarten maken met drukwerk of lasergravure.

Wij verkopen chipkaarten met veel verschillende frequenties en soorten chips, zoals je hierboven kan zien.

Als je het soort chip dat je nodig hebt voor je chipkaarten niet kan vinden, vraag het ons dan, zelfs als het niet in de lijst lijkt te staan.

Naast chips in een creditcardformaat, bieden wij ook festivalbandjes, sleutelhangers en labels met zowel RFID en NFC chips/labels aan.

 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 226 reviews

5/5 1