Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716655036 
0

Verpakkingen en tags

De juiste verpakking kan zonder twijfel een cadeau of product veel verfijnder maken. Cadeaulinten, linten met logo en hangetiketten voegen allemaal een unieke uitstraling toe en maken het plaatje compleet.

Plaats hangetiketten op uw producten voordat u ze verkoopt om uzelf in de markt te zetten.

Cadeauverpakkingen en linten met logo hebben eindeloze toepassingen. Cadeaulinten worden meestal gebruikt door particulieren die een persoonlijke uitstraling willen geven aan hun verpakkingen of als onderdeel van feestdecoraties. Linten met logo worden voornamelijk aangekocht door bedrijven die de linten gebruiken op bedrijfsgeschenken of als onderdeel van de verpakking.

Zie de sectie hieronder

 
 •      Goedkoop
 •      Mooie kwaliteit
 •      Originele uitstraling
 
Prijs: Vanaf € 344,00
 •      Eigen tekst
 •      Goede kwaliteit
 •      Voor diverse gelegenheden
 
Prijs: Vanaf € 29,20
 •      Vanaf 500 stuks
 •      Verschillende diktes, kleuren
 •      Stansen in een vorm naar keuze
 
Prijs: Vanaf € 200,00
 •      Hanglabels met een duurzame look
 •      FSC-goedgekeurd gerecycleerd karton
 •      Voor het duurzame merk
 
Prijs: Vanaf € 340,00
 •      Exclusieve versiering
 •      Naar wens
 •      Met uw eigen opdruk
 
Prijs: Vanaf € 450
 •      Veel kleuren
 •      Satijnen lint of grosgrain lint
 •      Gedrukt volgens uw specificaties
 
Prijs: Vanaf € 344,00

Doe inspiratie op voor: Verpakkingen en tags

Linten met logo en hangetiketten zorgen voor een mooie afwerking van uw producten of geschenken. Hieronder. kunt u inspiratie opdoen over hoe u de verschillende producten moet gebruiken. 

 

Hangetiketten

Hangetiketten zorgen voor een mooie en professionele afwerking van uw collecties. Hangetiketten worden meestal gebruikt op kleding en andere textielwaren voordat ze worden verkocht - het etiket dat zich meestal bevindt op het label aan de binnenkant van de kleding. De hangetiketten kunnen worden gebruikt voor prijskaartjes of om speciale kenmerken van het product of uw merk te beschrijven. We produceren hangetiketten volgens uw ontwerp, en u heeft talrijke opties om uw hangetiketten een speciale uitstraling te geven - en als u alleen gewone hangetiketten wenst, dan is dat ook mogelijk. We kunnen uw hangetiketten in elke vorm produceren, en u kunt ook kiezen voor doorzichtige etiketten. Zie ook onze duurzame hangetiketten.

Linten met logo

Als u wilt dat uw bedrijfsgeschenken er verfijnd uitzien, dan zijn linten met logo een eenvoudige manier om uw bedrijf in de markt te zetten. En zo krijgt de ontvanger ook het gevoel dat er voor hem iets extra werd gedaan. Het lint met logo kan ook worden gebruikt voor decoraties of bloemboeketten. Linten met logo worden ook vaak gebruikt om goodie bags vast te maken die daarna moeten worden losgemaakt. 

Linten

Gepersonaliseerde linten zijn altijd een garantie en niet alleen voor cadeauverpakkingen. Het lint is heel mooi en heeft vele toepassingen. U kunt hieronder inspiratie opdoen voor uw persoonlijk lint. 

 

Ideeën voor het gebruik van linten

Persoonlijke verpakkingen Soms ziet u een tafel vol geschenken die allemaal zijn verpakt in hetzelfde papier, en met hetzelfde gekreukte lint omdat alle gasten bij dezelfde winkel hebben gekocht. Wilt u een cadeau geven dat in het oog springt en zal worden herinnerd omdat het speciaal was? Hier vindt u enkele ideeën om het cadeau er uniek te laten uitzien. Koop cadeaupapier dat past bij de ontvanger en iets vertelt over u als de schenker. Overweeg of het simpel, met motieven, grappig of grafisch moet zijn. U kunt ook verschillende soorten cadeaupapier op hetzelfde cadeau gebruiken. Het is relatief eenvoudig om redelijk geprijsde geschenkdozen in verschillende formaten te vinden. Maak een gepersonaliseerd lint vast rond een doos en u heeft een exclusief geschenk dat een goed alternatief is voor een platte enveloppe met geld erin. 

Voeg een jaar toe aan uw kerstdecoraties Cadeaulinten met de tekst 'Kerstmis 2018' is de voor de hand liggende keuze voor de adventskrans en de zelfgemaakte kerstdecoraties, waardoor u nooit vergeet wanneer het werd gemaakt. Wilt u graag weten welk kind welke decoratie heeft gemaakt? Schrijf de naam van het kind + het jaar - Het is leuk om ernaar te kijken op de kerstboom vele jaren later. Een lint met uw eigen tekst kan ook een mooie uitstraling toevoegen aan goedkope glazen sieraden die vaak worden geleverd met een dunne nylonkoord.  

Gele linten voor paaseieren Wanneer uw familie eieren uitblaast voor Pasen, dan is het een goed idee om een lint aan het ei te bevestigen van zodra het is versierd. 

Tafeldecoratie voor feestjes Gebruik uw gepersonaliseerde lint voor vazen, kandelaars en bloemen. Dit voegt een elegante uitstraling toe en de gasten kunnen zien dat er aandacht werd gegeven aan elk detail.

Linten op zakjes snoep, zakjes rijst, enz. Maak een lint vast aan zakjes snoep, goodie bags, zakjes rijst/vogelzaad met uw eigen tekst. 

Uitnodigingen Het cadeaulint kan ook worden gebruikt op verschillende manieren voor uw feestelijke uitnodigingen. Laat de gasten de uitnodiging openen door het lint los te maken of plak het vast als een mooie versiering.

Bandjes Gebruik de cadeaulinten als bandjes op zelfgemaakte pannenlappen zodat ze eenvoudig op te hangen zijn. En zo kunt u altijd eenvoudig zien wie ze heeft gemaakt.

 

 

 

 

Trustpilot
TrustScore 4.6 | 226 reviews