Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1718412501 
0

Geborduurde badges volgens uw eigen ontwerp

  • Eigen design en logo
  • Tot 8 kleuren mogelijk
  • Voor betaalbare prijzen
Geleverd bij jou: 1-9 juli

Geborduurde badges vanaf 50 stuks in superkwaliteit

Wilt u een geborduurde applicatie bestellen voor scouts, uw textielproductie, sportclub, reclamebureau enz. Wij hebben het voor u, in goede kwaliteit en prijs. We werken met fijne weefsels om de kleinste details zo scherp mogelijk uit te beelden op de geborduurde applicatie.U kunt in totaal 8 verschillende kleuren kiezen voor uw geborduurde applicatie. U kunt de kleuren hier zien, maar houdt u er rekening mee dat de kleuren niet natuurgetrouw worden weergegeven op een computerscherm. We maken alles volledig volgens uw wensen, zodat het is afgestemd op uw publiek, met uw logo of slogan of misschien wel allebei.

We nemen bestellingen aan vanaf 50 stuks en er zijn eenmalige opstartkosten van € 65,-.

Maak een offerte in het formaat dat u wenst. Wij helpen u graag.

Ontdek ons volledig assortiment labels.

Wanneer u online bestelt, worden alle geborduurde badges geleverd met geborduurde randen. Wij stemmen de kleuren van de randen af op de rest van het ontwerp. Indien u special verzoeken hebt, voeg deze dan toe in het opmerkingenveld bij de check-out of neem direct contact met ons op na de bestelling door ons te bellen of te e-mailen.
JOUW EIGEN AFMETINGEN
Aantal en type:
Aantal kiezen:
stuk


Type: (Let op: Uw ontwerp verdwijnt als u een ander model kiest)

Formaat:
mm mm Opmerking! Afmetingen zijn in mm.

Vergeet niet te "selecteren"

Achtergrond:
Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3