Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721636861 
0

Uniek geweven naamlintjes

 • Vanaf 100 stuks
 • Maak uw kleren uniek
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Geleverd bij jou: 29 juli-1 augustus
Leverprijs: € 4. Gratis verzending vanaf € 18

Merk uw kleren en creaties met een naamlintje

Bij ons kunt u uw eigen naamlintjes creëren en uw producten personaliseren en compleet maken. U heeft de vrijheid in de vormgeving, zodat uw naam in een mooi en uniek naamlintje komt te staan.

Naamlintjes zijn ook ideaal om kinderkleren te merken, zodat verloren kleren worden teruggevonden.

Onze naamlintjes zijn gemaakt van zacht polyester.

Onze geweven naamlabels zijn STANDARD 100 by OEKO-TEX® gecertificeerd, wat garandeert dat de naamlabels niets bevatten dat van invloed kan zijn op uw of uw kind zijn gezondheid.

Op maat gemaakte geweven naamlabels met uw logo

Niet waar u naar op zoek was? Bekijk ons assortiment labels.
Prijs (incl. BTW) €

Voeg geweven naamlintjes toe aan uw creatieve projecten


Met geweven naamlintjes is het eenvoudig en goedkoop om labels te maken voor uw creatieve projecten. Of u nu naait, breit, quilt of haakt, het is een geweldig gevoel om het voltooide werk te kunnen labelen. Met een geweven naamlintje op uw creaties is het net alsof u uw visitekaartje op uw project zet - vooral als u kleding, handtassen of andere accessoires aan uw vrienden en familie geeft, want het zal hen eraan herinneren wie urenlang in de hobbykamer aan die geschenken heeft gewerkt.

Nieuwe ontwerpers of creatievelingen die hun creaties verkopen op amateurniveau kiezen vaak voor geweven naamlintjes als alternatief voor onze professionele geweven naamlintjes om de kosten laag te houden. We kunnen de prijzen laag houden met onze geweven naamlintjes omdat we een vast assortiment kleuren, lettertypes en afbeeldingen hebben die we kunnen weven op de geweven naamlintjes. U kunt kiezen voor een combinatie kleuren en een lettertype en beslissen of u één of meerdere afbeeldingen wilt op de geweven naamlintjes.

En u kunt natuurlijk zelf beslissen wat u wilt schrijven op het geweven naamlintje
Sommigen willen hun naam, initialen of aanhef op de geweven naamlintjes, terwijl anderen verkiezen om "Gemaakt door...", Vervaardigd door..., "Gebreid door oma..."of teksten zoals "Dit heeft lang geduurd" en "Upcycled with Love" te schrijven. Anderen willen hun Instagram-naam of andere aliassen zodat hun klanten hun gemakkelijk kunnen terugvinden. De geweven naamlintjes worden zo geleverd dat u ze kunt snijden en vouwen zoals u zelf wenst.

Selecteer de kleur van de tekst en de achtergrond op uw geweven naamlintjes


Als u geweven naamlintjes in verschillende kleuren wilt, maar er niet veel nodig hebt, dan kunt u één van onze geweldige gemengde pakketten kiezen die geweven naamlintjes in een combinatie van geweldige kleuren bevatten. Een andere goede oplossing voor degenen onder jullie die diverse geweven naamlintjes willen, is om ze te naaien op een mooi stukje stof voordat u ze naait op het voltooide project. Het eindresultaat ziet er geweldig uit.

U kunt eigenlijk doen wat u wilt, en er zijn genoeg opties voor uw eigen gepersonaliseerde geweven naamlintje. Als u een logo wilt dat u wilt toevoegen aan uw geweven naamlintje, neem dan een kijkje bij Geweven naamlintjes met logo.


De prijs voor 50 naamlintjes bedraagt slechts €16,90. Die heeft u snel terugverdiend als u een paar creaties verkoopt of de verloren kleren terugvindt. Kleren met naamlintjes kunt u haast niet kwijtraken.

Klik hier en laat u inspireren voor kleuren en motieven die door anderen ontworpen zijn. Je kunt ook je eigen cadeaulinten met geweven tekst maken, in dezelfde goede kwaliteit als de naamlinten.

Het is ook handig om een telefoonnummer op het naamlintje te zetten. Zo krijgt u uw kleren of speelgoed snel en gemakkelijk terug!

STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert.nr. 1003008 centexbel.
 

Product informatie

 • De tekst wordt gecentreerd en mag per regel max. 25 tekens incl. spaties bevatten.
 • 3 spaties komen gemiddeld overeen met 10 mm.
 • Naamlintjes zijn 10, 14 of 25 mm hoog. De lengte is afhankelijk van het aantal tekens en lettertype dat u kiest.
 • Aan de kanten van de tekst zit er 15 mm blanco stof om de uiteinden te kunnen vouwen.
 • Naamlintjes worden als rol afgeleverd.
 • Naamlintjes geven geen kleur af.
 • Als u strijken makkelijker vindt dan naaien, dan raden wij uiteraard onze instrijklabels aan, want die zijn makkelijk in te strijken en zeer slijtvast.
 • Naamlintjes, naambandjes zijn bestendig tegen vele wasbeurten op 90 graden.
 • Voor de kleuren zilver en goud, gebruiken wij luxegaren, wat het bandje stijver maakt.
 • Bij de kleuren zilver en goud, leveren wij ongeveer 10% meer, omdat er foutjes in het weefsel kunnen voorkomen.
 • Geproduceerd in Europa.
 • Onze naambandjes zijn 100% zacht polyester.
 • Het keurmerk STANDARD 100 by OEKO-TEX® garandeert dat onze naamlintjes geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid.


Gebruik de geweven naamlintjes zoals u zelf wilt


Geweven naamlintjes worden vaak zo gemaakt dat elk uiteinde van het lint onder zichzelf is gebogen, zodat u niet kunt zien waar het lint is doorgeknipt. We zien echter ook vaak geweven naamlintjes die zo gebogen zijn dat ze als bandjes kunnen worden gebruikt voor bijvoorbeeld theedoeken, handdoeken, enz. Houd er rekening mee dat geweven naamlintjes een kleine stippellijn hebben tussen elk stukje tekst om u te tonen waar u moet knippen. Als u de geweven naamlintjes zonder deze stippellijn wilt, kunt u linten bestellen.

Geweven naamlintjes die milieuvriendelijk zijn


De textielindustrie is verantwoordelijk voor een groot deel van de vervuiling in de wereld, en daarom zijn wij er trots op dat 80% van het garen dat wij gebruiken om geweven naamlintjes te weven wordt gemaakt uit gerecycled polyester. Op termijn hopen we 100 gerecycled polyester te gebruiken. 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 228 reviews

5/5 1
Wij zijn de hele zomer open!