Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1718414796 
0

Satijnen lint met opdruk

  • Veel kleuren
  • Satijnen lint of grosgrain lint
  • Gedrukt volgens uw specificaties
Geleverd bij jou: 1-9 juli
Krijg een prijs

Prachtige satijnen linten met logo

Zorg ervoor dat de ontvanger nooit twijfelt over waar een cadeau is gekocht. Satijnen lint met logo is ideaal voor zowel grote merken als kleine lokale bedrijven die cadeaus en koopwaar mooi willen inpakken. In plaats van een anoniem effen gekleurd lint kunt u uw merk bekend maken door uw logo of tekst op de satijnen linten te drukken.

Dit type satijnen lint is gemaakt van satijn geweven polyester met digitale of zijdedruk.

Als u op zoek bent naar geribbelde linten, hebben we ook grosgrain linten, die we kunnen personaliseren met uw bedrukking. In de onderstaande kleurenkaart kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren (let op: het scherm geeft de kleur niet helemaal correct weer).
 
STUUR EEN AANVRAAG - ontvang binnen 1-2 uur tijdens kantooruren een vrijblijvende offerte.
 
 
Prijs meter
100 meter€ 2,79
500 meter€ 0,79
1000 meter€ 0,55

Opstart per ontwerp/kleur €50 (eenmalige kosten).

Prijsvoorbeelden zijn voor 15 mm breed grosgrain lint met opdruk in 1 kleur.

Let op: voor bedrijven, verenigingen en anderen zijn bovenstaande prijzen exclusief BTW. Ontdek ons volledige assortiment verpakkingen en tags.

Bedrukt satijnen lint voor relatiegeschenken en verpakkingen


Bedrukte satijnen linten zijn geschikt als linten voor relatiegeschenken waarbij u uw bedrijfslogo eenvoudig en netjes wilt weergeven. Satijnen linten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, maar we kunnen ook linten verven volgens uw specificaties. We bedrukken onze satijnen linten met hoogwaardige zeefdruk, zodat uw tekst en logo netjes en uniform op alle linten worden gedrukt.

Satijnen linten zijn de voor de hand liggende keuze voor bloemisten, wijnwinkels en delicatessenzaken die veel artikelen als cadeau verkopen. Ontwerp uw lint met tekst of uw logo en gebruik verschillende linten voor kerst-, nieuwjaars- of paascampagnes.

Als u niet zeker weet of uw logo geschikt is voor bedrukking op satijnen lint, kunt u het ons altijd vrijblijvend toesturen.

Als u maar een paar meter lint met gedrukte tekst nodig hebt, is ons cadeaulint met ingeweven tekst misschien een aantrekkelijk alternatief voor u?


 

Product informatie

  • Satijnen linten met logo zijn populair als linten rond juwelendoosjes, chocoladedoosjes, als onderdeel van een mooie bloemdecoratie, op geschenkdozen, wijnkisten en nog veel meer.
  • Kies uit vele kleuren of laat linten in uw eigen merkkleur leveren.
  • 3, 6, 9, 12, 15, 18, 22, 25, 30, 38, 50 mm breed
  • Bedrukt in verschillende kleuren.
  • Satijnen linten zijn verkrijgbaar als gekleurde linten met zeefdruk of als wit lint met digitale opdruk.


 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 226 reviews

5/5 1