facebook

Op maat gemaakte stickers voor het feestje
Op maat gemaakte stickers voor het feestje
Op maat gemaakte stickers voor het feestje
Op maat gemaakte stickers voor het feestje

Op maat gemaakte stickers voor het feestje

  • Perfecte pasvorm voor de pralines
  • Op maat gemaakte decoratie voor de feeststickers
  • Tintje aan de party goodies
Levertermijn: 3 - 7 werkdagen
Leverprijs: Gratis boven de 45 €

Geef uw eigen persoonlijke toets aan de chocolade en het dessert

Met onze stickers is het gemakkelijk om de pralines en desserts te personaliseren, zodat u uw gasten kunt imponeren. Het is een betaalbare manier om uw eigen stickers te ontwerpen, geschikt voor uw feestthema of het nu gaat om een verjaardagsfeest, doop, bruiloft of heilige communie.

De stickers zijn zo ontworpen dat ze perfect passen op de favoriete pralines voor kinderen en volwassenen, zoals After Eight, Kinder Maxi en Mister Choc. Ook is het gemakkelijk om echt mooie bordjes te maken voor uw cupcakes, waardoor ze een persoonlijke toets krijgen. Plaats gewoon een tandenstoker tussen twee stickers, en steek deze in de cupcake voor het opdienen.

De stickers zijn ook een perfecte keuze voor bedrijven die het bedrijfslogo op de chocoladedozen willen hebben voor speciale gelegenheden.

OPMERKING: Kinder Maxi is verkrijgbaar in verschillende maten, dus het is een goed idee om op te meten en ervoor te zorgen dat u de juiste maat bestelt.
SJABLOON DESIGN
JOUW EIGEN AFMETINGEN
KISS-CUT
Aantal en type:
Aantal kiezen:
stuk


Type: (Let op: Uw ontwerp verdwijnt als u een ander model kiest)

Formaat:
mm mm Opmerking! Afmetingen zijn in mm.

Vergeet niet te "selecteren"

Achtergrond:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Prijs € Prijs €
(incl. BTW)


Feiten
  • Geef uw persoonlijke tintje aan de party goodies.
  • De stickers passen perfect bij de chocoladedozen van de belangrijkste winkels.


Wanneer u zich tot in de kleinste details inspant voor uw feest, zal uw feest een succes worden. En waarom niet uw naam in plaats van de merknaam?

Onze sjabloonontwerper maakt het u gemakkelijk om kleuren, afbeeldingen en verschillende lettertypes te kiezen, die geschikt zijn voor het thema en de hoofdpersoon van het feest. Het is gemakkelijk om een voetbal voor de voetballer toe te voegen, of misschien het logo van de favoriete club, of het tieneridool. Het is volledig aan u, u beslist.

Vanaf het plaatsen van uw bestelling duurt het 3-7 werkdagen om uw stickers te ontvangen.

 
5/5 1