Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1718411557 
0

Kiss-cut stickers

  • Beschikbaar vanaf 1 stuk.
  • Elke vorm/maat
  • Goedkope kiss-cut stickers
Geleverd bij jou: 19-24 juni
Leverprijs: € 4. Gratis verzending vanaf € 18

Kiss-cut stickers in uw eigen ontwerp

Een kiss-cut sticker maakt alles een beetje cooler en eleganter. Gebruik uw fantasie en maak ze exact zoals u wenst. Kiss-cut stickers worden langs de randen van uw ontwerp gesneden, ook bekend als de contour-cut. Dit wil zeggen dat de stickers worden gevormd zoals uw figuur/logo.

Upload uw eigen ontwerp, of kies een van onze figuren in de onlineontwerper en pas dit aan uw behoeften aan. Wanneer u uw kiss-cut stickers ontwerpt, kunt u kiezen uit klein, medium of groot. De grootte bepaalt hoe dichtbij de rand van uw ontwerp/logo de stickers worden gesneden. Als u klein kiest, worden de stickers zeer dicht langs de randen van het ontwerp gesneden. Als u groot kiest, zal er een brede rand zijn rond het ontwerp.

De stickers kunnen met kiss-cut rond een figuur, foto of tekst worden gesneden. Stickers met een kiss-cut tekst zorgen voor een zeer coole look en werken zeer goed wanneer u een statement wilt maken of citaat wilt aanhalen. U kunt ook een extra effect rond een ontwerp aanbrengen met spatten of met een bom-spatten-effect.

Ontdek ons volledige assortiment stickers.

Kiss-cut stickers in uw eigen ontwerpBent u op zoek naar stickers die anders zijn dan de traditionele ronde/vierkante, en wilt u uw bericht of het logo van uw bedrijf benadrukken? Ga dan voor een kiss-cut sticker. Gebruik de vorm van uw logo/ontwerp. Werkt u binnen vastgoed, maak dan een sticker in de vorm van een huis. Of bent u een schoonheidsspecialist, maak dan een sticker in de vorm van een lipstick. Op deze manier trekt u zeker de aandacht van uw klanten.

Kiss-cut stickers zijn zeer populair bij jonge mensen die deze stickers graag op hun computers en andere bezittingen kleven.

De contour-cut stickers zijn bestand tegen gebruik buiten en kunnen jarenlang op een brievenbus kleven. De stickers kunnen gemaakt worden in de vorm die uw wenst. Als u wenst dat de stickers rond of vierkant zijn, kunt u ze hier bestellen: .
Ronde stickers of Stickers met een logo


 

Product informatie

  • Kiss-cut stickers zijn beschikbaar vanaf 1 stuk.
  • Dikke vinylkwaliteit. Geschikt voor outdoor.
  • Uw eigen vorm en maat. Afgeronde randen zonder extra kosten.
  • CMYK of Pantone-kleuren, zoals u wenst.
  • Beantwoordt aan de EN 71-3 veiligheidsnorm voor speelgoed.
  • Minimale grootte 10x10 mm en maximaal A4.
  • Let op: houd er rekening mee dat de kleuren op een computerscherm niet juist worden weergegeven.


 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 226 reviews

5/5 1