Zoeken...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1718417334 
0

Ronde vinyl stickers

 • Bepaal zelf het formaat
 • Ontwerp zelf je stickers
 • Zeer duurzaam
Geleverd bij jou: 19-24 juni
Leverprijs: € 4. Gratis verzending vanaf € 18

Ronde stickers bestellen bij Ikast Etiket

Ronde stickers zijn ideaal om je producten te merken en toe te passen voor promotiedoeleinden. Daarnaast kun je met ronde stickers een statement maken of deze gebruiken om een actie te highlighten. Thuis kun je ronde stickers voor kruidenpotjes gebruiken of ronde stickers met nummers gebruiken om voorwerpen te nummeren. Wat je ook wilt bereiken, het is mogelijk met zelf ontworpen ronde stickers.

Onze stickers zijn gemaakt van vinyl en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Hier vind je al onze stickers.

Uw tekst schrijven:
Type kiezen:
Kies het formaat:
Formaat max. 100x100mm:
x mm

Type:

Aantal kiezen:

Aantal kiezen:

Formaat: 20 x 20 mm
Tekstkleur kiezen:
Jouw label
Prijs (incl. BTW) € Prijs (incl. BTW) €


Ronde stickers: groot en klein


Voor verschillende doeleinden zijn verschillende stickers nodig. Een ronde sticker voor kruidenpotjes zal namelijk een stuk kleiner zijn dan een ronde sticker met logo voor op een pakket. Daarom bieden we je de mogelijkheid om ronde stickers te bestellen van Ø20, 30, 50, 70 of 100 mm. Daarnaast kun je ook zelf het formaat van je stickers bepalen in onze geavanceerde ontwerper. Zo zul je altijd de juiste sticker hebben om de klus te klaren. Onze stickers zijn geschikt voor langdurig gebruik, zowel binnen als buiten. Perfect voor promotioneel gebruik, maar ook voor gebruik in en rondom het huis.

Ronde stickers met tekst


Je kunt op onze site gemakkelijk zelf je stickers met tekst ontwerpen. De tekst, tekstkleur, font, afmeting en achtergrond kun je zelf uitkiezen. Daarnaast kun je ook een figuur toevoegen om zo de sticker een toepasselijk of sierlijk element bevat. Op die manier kun je van elk ontwerp echt je eigen ontwerp maken. Dit is niet alleen toepasselijk voor zakelijk gebruik, voor je kinderen kun je bijvoorbeeld stickers met hun naam en een figuur dat ze herkennen laten maken. Plak deze op al hun schoolbenodigdheden en ze zullen altijd hun spullen weten te vinden in de klas.

Ronde stickers met logo


Wanneer je je logo wilt toevoegen aan pakketten, artikelen of relatiegeschenken kun je dit gemakkelijk doen door hier een ronde sticker met je logo op te plakken. Ook kunnen eigendommen hiermee makkelijk te herkennen zijn. Ook naamsbekendheid kun je groeien door gebruik te maken van stickers met je logo. Kijk daarom altijd naar welke stickers de perfecte match zijn voor jou.

Zelf ronde stickers ontwerpen


Er zijn meer dan genoeg stickers te bestellen, echter passen veel ontwerpen niet helemaal bij jouw doel of merk. Daarom is het zelf ontwerpen van ronde stickers zo effectief. Het past precies bij je idee, doel, interieur of merk. Hierdoor komt alles overeen en is het voor jou een stuk overzichtelijker en professioneler.

Veelgestelde vragen

Hoe verwijder je stickers?

Stickers moeten natuurlijk goed blijven zitten, echter is het minpunt hiervan dat wanneer je ze wilt verwijderen, dit soms lastig kan zijn. Echter, zijn er veel methoden waarmee je gemakkelijk stickers kunt verwijderen.

Zit de sticker op een vlak oppervlakte dat niet zomaar beschadigd raakt zoals bijvoorbeeld een raam? Dan kun je kijken of je de onderkant van de sticker los kunt krijgen van het oppervlakte. Daarna kun je gemakkelijk de sticker verder lostrekken.

Is dit geen mogelijkheid? Dan kun je proberen om een haardroger dicht bij de sticker te houden en deze voorzichtig warmer te zetten. De lijm wordt warm waarna je de sticker probleemloos kunt verwijderen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om op oppervlaktes die niet zomaar bevlekt raken de sticker voorzichtig met wat zonnebloemolie te verwijderen. Met een doek en zonnebloemolie kun je de sticker voorzichtig losweken. Dit is ook te gebruiken wanneer er lijmresten achterblijven.

Houd er rekening mee dat de bovenstaande methoden altijd op eigen risico zijn.

Levert Ikast Etiket ronde stickers op rol?

Bijna al onze stickers worden op stickervellen geleverd, zo kun je gemakkelijk de stickers van het vel verwijderen en het gemakkelijk opbergen. Adresstickers en grote stickers met een zwarte tekst en witte achtergrond worden echter op rol geleverd. Onze ronde stickers leveren we dus op stickervellen, niet op rol.

Waar kun je ronde stickers kopen?

Bij Ikast Etiket kun je zelf ronde stickers ontwerpen en bestellen. Het ontwerp kun je maken in onze ontwerptool, ook kun je een ontwerp uploaden en laten printen. Zodra we je bestelling ontvangen zetten we ons productieproces in gang. Ontdek je na het plaatsen van je bestelling een fout in je ontwerp? Neem hier dan zo snel mogelijk contact over op met onze klantenservice.

Verkoopt Ikast Etiket ronde stickers met kleur?

Ja, wij verkopen ronde stickers met kleuren, zowel voor de tekst als de achtergrond van de stickers kun je allerlei kleuren selecteren. Daarnaast kun je zelf een ontwerp met de door jou gekozen kleuren uploaden en deze laten printen. Een ronde sticker hoeft dus niet zwart-wit te zijn, je kunt zelf de kleurcombinatie bepalen.


 

Product informatie

 • Vanaf 50 stuks te bestellen.
 • Levertijd van 3 tot 7 werkdagen
 • De inkt is niet giftig en bevat geen oplosmiddelen.
 • Niet beschikbaar voor kleding.
 • Vaatwasmachine- en magnetronbestendig.
 • In de formaten Ø20, 30, 50, 70, 100 mm beschikbaar.
 • Tekst naar eigen keuze.
 • Upload je eigen afbeeldingen en ontwerpen.
 • Stickers kunnen zowel rond als ovaal worden besteld.


 
5/5 - lees de klantenbeoordelingen
Mening van klanten:
 
Schrijf hier uw opmerking


Trustpilot
TrustScore 4.6 | 226 reviews

5/5 1